LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 7. mai 2015

skal prøve å blogge litt oftere her.

Da er det Torsdag. etter atter en gang med ny oppstart av mitt bedre å sunnere liv. hehe.
jeg har klart målet meg å vennina mi satt oss. 3 turer innen fredag er over. gikk tur mandag. danset i 4 timer igår noe som ble godkjent av henne som tur, skal kanskje gå en liten tur idag. vist været er ok. skal på foto foredrag i sentrum. så er det ikke regn så går vi nok. å meg å hun jeg har avtalen med skal gå tur imorra.
Skal å være med henne i fjøres å møkke osv. tungt det å.
jeg har spist kjempe greit. hadde pannekaker til kvelds på tirsdag. retser etter søndagen. MEN, jeg fører dagbok. å holdt meg under mine tildelte 1820 kcal. så da er det jo greit.
jeg spiser knekkebrød til frokost. hadde en smootihe med banan til lunch. Å nå er det snartt rester fra igår til middag. farse frikase.
igår drakk jeg vann mens de andre drakk brus på dans. Det var bursdags feiring for instuktøren. var mye kaker osv. jeg hadde spurt vennina mi å det var lov med et kake stykke. jeg tok et lite ett.
vi har blitt enige før vi begynte at dette ikke er gestapo. vi skal ha lov å kose oss. i helger å i bursdager - konfirmasjoner, dåp, bryllup osv. skal jo tenke på at dette er livet. vi lever bare nå. vi må nyte livet sammtidig som vi prøver å få et sunnere liv.
jeg kjenner motivasjonen kommer mer å mer. jeg sliter max med å ikke gå på vekta. men vi har veiedag på tirsdager. å mld hverandre med vekta osv. så nå har jeg liksom noen jeg kjenner godt som å kjemper. vi kjemper sammen å det blir litt konkuranse. jeg vil jo ikke jukse.. for da går hun ned i vekt å ikke jeg. det er jo flaut. osv.. så nå må jeg liksom.
håper dette funker. for jeg er lei.. jeg er 0,1 kg over max grensa for prøverør.. den er 102.5 for meg.. for det går på bmi.. jeg veide på tirsdag 102.6 å har ikke veid meg siden. å det sliter jeg med..
men.. kun en gang pr uke..
jeg vet de ikke kommer til å veie meg igjen så vi får ny runde prøver. MEN, jeg vil ikke være så nærme max grensa. jeg vil være minst mulig.. for jo mine bmi jo større sjanse... så nå skal det gå..
jeg håper det.. å tror det mer å mer for vær dag.
så blir spennende å se.
håper dere kan å være her å heie å sparke..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar