LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

tirsdag 9. august 2011

lav karbo lasange

oppskrift hentet fra lavkarbo.no
jeg hadde i litt mer fløte, for var bare litt igjen i boksen, det skulle jeg ikke gjort, for lasagnen ble litt blaut. men den var knall god, å mannen og nevø på 10 var meget fornløyd med middagen. serverte med salat og rømmedressing til.

Lavkarbo lasagne:
1 squash (2.2 gr karb pr 100 gr.)
400-500 gr karbonadedeig
1 boks opphakkede hermetiske tomater (3 gr karb. pr 100 gr)
hvitløk, tørket oregano, basilikum, salt + pepper (eller det du syns der godt)
1.5 dl fløte (Matfløte: 3.8 gr karb pr 100 gr. Kremfløte: 2.9 gr karb pr 100 gr)
masse ost
Her kan du også supplere med løk og sjampinong f.eks. VELDIG godt!
Du bruker squashen som lasagneplater som du skjærer i tynne skiver med ostehøvel.
Legg de gjerne på litt tørkepapir og dryss salt over for å få ut noe av fuktigheten.
Stek karbonadedeig med salt + pepper
Hell i en boks med hakkede tomater + hvitløk, basilikum, oregano.
La det stå på lav varme og småputre i 10 minutter.
Legg et lag med squash i bunnen av en ildfast form, så et lag med kjøttblanding - squash - kjøtt osv. Avslutt med kjøttblandingen.
Hell så over 1.5 dl fløte og dryss masse ost over.
Inn i midten av ovnen på 200 c i 30 minutter.

først tok jeg ostehøvvel på squach, og la de strimlene på papir med litt salt på


stekte så kjøttdeig, jeg brukte god å mager kjøttdeig, kuttet opp rød løk å tok i


tilføyde de opphakkede tomatene


rørte alt rundt å begynte å legge i formen
først squach, litt ost å så fyll


så et nytt lag med squach


litt ost helt til det var tomt for fyll


yok da å tømte over fløten


det ble slik


fylte så på med masse masse ost:D


maten var knall god, litt mindre fløte nestegang så blir det npk helt toppers:D




4 kommentarer:

  1. Om nom nom! Blei god og mett ja.

    SvarSlett
  2. taco krydder tips:
    Ingredienser:
    3 ss chilipulver
    2,5 ts løkpulver
    2,5 ts hvitløkspulver
    2 ts knuste chiliflak
    2,5 ts oregano
    2 ss paprikapulver
    3 ss cumin
    2 ss salt
    1 ss pepper


    Tacokrydderet bør oppbevares i en tett beholder.
    Bruk ca 1 ts pr 100 g kjøttdeig, tilsett litt vann og la det putre i 5-10 minutter.

    SvarSlett
  3. et godt brød
    http://charlotte1987.blogg.no/1312988172_rask_og_god_proteinlo.html

    SvarSlett
  4. Et lite tips:
    På lavkarbo skal en helst ha en del fett, så ikke velg god og mager kjøtt deig.

    SvarSlett