Nå er det 4 uker siden jeg startet å igår lagde jeg min første hjemmemekka middag. helt egen oppskrift å det ble knall godt.
4 porsjoner fløte kylling:
jeg brukte 3 kylling fileer, for liker godt med kjøtt, å det er o gr karbs i det så:D
150 gr amerikansk blanding, kokes opp
lag sause jevning av 3 dl fløte, en ts solja mel og en dæsj smør, kokes opp
stek kyllingen å krydre med ønsket krydder, jeg krydret med salt, pepper, chilli og persille
ta i 100 gr (1/3 dels boks) med creme fraice og 1 ts cocosa
bland sammen kylling og grønnsaker i en ilfast form
hell sausen over
tilslutt et godt tykt lag med ost, revet selv, for da er det null karbs, de ferdige revet ostene inneholder carbs
inn i ovnen på 200 grader til osten er gyllen. alt er jo varmt fra før så:D ca 10 - 15 minutter
woila, namme namm mat:D
karbo innhold:
150 gr amerikansk blanding 12,75gr
3 dl matfløte 11,7 gr
3 kylling fileeter 0 gr
100 gr creme fraise 2,9 gr
ost, 0 gr
totalt 27,35 gram i hele formen.
delt på 4 porsjoner blir det 6,83 gr pr porsjon
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar