LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 17. november 2011

Restartet programmet mitt på Vektklubb.no

jeg har restartet vekt programmet mitt på vektklubb.no og ha nå satt som mål ned 18 kg innen slutten av mai.
hadde vært morro å få det til.

her er hva vektklubb sier til meg nå.

Ditt mål: 18,0 kg lettere

Du har satt deg et godt og realistisk mål. Å gå ned inntil 1 kg i uken er et sunt vektreduksjonstempo. Om du går ned for raskt i vekt, er det en risiko for at du mister for mye muskelmasse. I vektsammenheng er muskelmassen viktig, fordi den bidrar til bedre forbrenning.

Ditt nye kalorinivå: 1743 kcal pr. dag

Du har registrert deg med en vekt på 98 kilo. I forhold til din vekt, lengde og alder, innebærer dette at du i dag ligger på et kalorinivå på omtrent 2343 kcal pr. dag. For å gå ned 18 kilo på 30 uker, anbefaler vi at du senker ditt kalorinivå til 1743 kcal pr. dag. På dette nivået er ikke mosjon medregnet - men gjennom å skrive i dagboken hvor mye du mosjonerer, ser du også hvor mye ekstra du kan spise om du mosjonerer. Husk at du ikke behøver å spise opp mosjonskaloriene dersom du er fornøyd med mindre.

De menyene som du får av Vektklubb.no, er tilpasset ditt anbefalte kalorinivå, og tar også hensyn til hvor mye du i gjennomsnitt mosjonerer. Husk at det ikke bare er om å gjøre å ligge på riktig kalorinivå. Fordelingen av næringsstoffene i kosten er vel så viktig.

Fett bør utgjøre ca 25-30 prosent, protein ca 10-15 prosent og karbohydrater ca 55-60 prosent.

Din BMI (Body Mass Index): 30,6

Din BMI er 30,6. Det innebærer at du har kraftig overvekt og du bør av medisinske årsaker forsøke å gå ned ganske mange kilo. Vi mener at du på sikt bør forsøke å gå ned cirka ti prosent av vekten din. Det kan kjennes strevsomt og nesten umulig, men det er det ikke. Mange har lykkes før deg! Og med Vektklubb.no setter du opp tydelige delmål for de neste tre månedene. Begynn med å sikte deg inn på ditt tremåneders-mål, siden kan du sette opp eventuelle nye mål. Tenk på at selv om du ikke når målvekten din, er hvert kilo du går ned svært positivt for helsen din.

Ditt midjemål: 86 cm

Ditt midjemål er 86 cm. Det medfører ingen fare for helsen din. Forskning viser at midjemålet har betydning for hvordan fedmen utvikler seg, og hvilke komplikasjoner den fører til.

En mann bør ha et midjemål under 102 centimeter, aller best er et mål under 94 centimeter. En kvinne bør ha et midjemål under 88 centimeter, aller best er et mål under 80 centimeter.

Dine mosjonsvaner:

Det er litt dårlig med mosjonen, skjønner vi. Tenk på at for å lykkes å gå ned i vekt, så finnes det egentlig bare to sikre måter - nemlig å spise sunnere mat og å begynne å røre på seg. Vi foreslår at du etter et par uker i Vektklubb.no melder deg på ett av våre mosjonsprogrammer. I programmene får du hjelp til å komme i gang, slik at mosjon blir en del av hverdagen din. Du behøver ikke å trene deg svett hver dag på et treningssenter. Følg i stedet mosjonsprogrammet, og benytt alle anledninger til å bevege deg i hverdagen. Ta trappene, spaser en ekstra holdeplass til buss, trikk eller tog, og gå i alle rulletrapper.

Ikke glem å føre mosjonen din inn i dagboken, slik at du ser hvor mange kalorier du totalt skal spise.

Din alder: 28 år

Du er 28 år - det er bra at du tar tak i helsen din nå. Med stigende alder synker forbrenningen. Det betyr at jo eldre man blir, desto lettere er det å legge på seg - og vanskeligere å gå ned. Det er likevel ikke før du nærmer deg pensjonsalderen at lav forbrenning begynner å bli en betydelig faktor for vektutviklingen. Dersom alderen i tillegg fører til redusert fysisk aktivitet, kan det bli vanskelig å gå mye ned i vekt sent i livet.

Din bakgrunn:

Du har ikke vært overvektig spesielt lenge. Dette er positivt. Det vil være enklere for deg å bli kvitt overflødige kilo sammenlignet med en som har vært overvektig over et lengre tidsrom. Din mors eller fars overvekt kan gjøre det litt vanskeligere å gå ned i vekt, men det er absolutt ingen umulighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar